Selecteer een pagina

Rondleiding

Wanneer je interesse hebt bewoner te worden van ons Centraal Wonen Project dien je eerst aan een rondleiding mee te doen.  De data staan hieronder vermeld en je kunt je daarvoor opgeven bij Inge via bovenstaande e-mail.

Na de rondleiding krijg je een inschrijf formulier mee of digitaal toegezonden.  Deze kan je digitaal of per post opsturen met een motivatiebrief en maak je éénmalig 5 euro over.  Wanneer aan dit alles is voldaan ben je ingeschreven op onze belangstellenden lijst en kun je aangeven voor welk type woning je graag in aanmerking wilt komen.

Volledig lid

Wanneer er een woning vrij komt gaat het betreffende kluster een aantal geschikte kandidaten zoeken uit de belangstellenden lijst en uitnodigen voor een gesprek.  Wanneer je dan uitgekozen wordt word je ook volledig lid van de bewonersvereniging. Hieraan zijn wel kosten verbonden voor o.a. gebruik Centrale Ruimte, á 45,- per lid per jaar.

Buurtlid

Daarnaast hebben we nog buurtleden. Dit zijn bewoners uit de directe omgeving die graag op de hoogte worden gehouden van aktiviteiten en het maandelijkse blad “De Heerdenpost” ontvangen.

Facebook

Wist je dat we ook een facebook pagina hebben?  Meld je aan op onze pagina “Vrienden van Centraal Wonen de Heerd”  en wordt op de hoogte gehouden van open activiteiten en bijeenkomsten.

Rondleidingen 2019

Datum Tijd Door
Zaterdag 26 januari 10:30 uur Jeanne
Woensdag 27 februari 10:00 uur Kim
Vrijdag 22 Maart 10:00 uur Celuc
Vrijdag 26 April 10:00 uur Saskia
Zaterdag 18 Mei (Open Dag) 13-16 uur Jeanne
Zaterdag 22 Juni 10:00 uur Inge&Kim
Zaterdag 31 Augustus 11:00 uur Jeanne
Vrijdag 27 September 10:00 uur Celuc
Zaterdag 26 Oktober 10:00 uur Inge
Vrijdag 22 November 10:00 uur Celuc